• Datum: 2017-10-09
  • Plats: Stockholm

Framtidens gymnasieingenjör

Hur samverkar vi för att möta elevernas och arbetslivets förväntningar? Under två dagar får landets TE4-skolor möjlighet att mötas, inspireras och utbyta erfarenheter.

För vem?

Konferensen riktar sig till lärare, skolledare och andra som arbetar på skolor med gymnasieingenjörsutbildning. Konferensen är kostnadsfri, men deltagarna står själva för sina resekostnader.

Tid och plats

9-10 oktober 2017, Clarion Sign i Stockholm. Konferensen startar 11.30 måndag 9 oktober med lunch och avslutas 10 oktober 15.00.

Program

Dagarna innehåller information och seminarier om aktuella frågor som de nya behörighetskraven och digitaliseringen, men också diskussioner om hur de fyra profilerna och det regionala samarbetet kan utvecklas.

Hämta programmet (110 kB)

Anmälan

Antalet platser är begränsade och anmälan är bindande. Varje skola kan anmäla 3 deltagare, övriga får stå i kö och delta i mån av plats. Får du förhinder måste du avanmäla dig senast tisdag 3 oktober kl 12, i annat fall debiteras skolan konferenskostnaden. Om du vill överlåta din plats till en kollega på samma skola är det möjligt, men du måste meddela detta vår konferensarrangör Reachem det via e-post: skolverket@reachem.se

Anmäl dig senast 25 september via webben.
Gå till anmälan

Kontakt

Ställ dina frågor om anmälan och andra praktiska frågor till Reachem: skolverket@reachem.se.

Ställ dina frågor om konferensens innehåll till Gunilla Rooke, telefon 08-527 336 91, gunilla.rooke@skolverket.se

Välkommen!

Innehållsansvar: Gymnasieenheten