Kalender

Här visas de konferenser, seminarier och webbinarier som vi arrangerar, ensam eller tillsammans med andra aktörer, samt evenemang där våra medarbetare deltar.

För presentationer och material från tidigare genomförda evenemang, kontakta ansvarig arrangör.

Hitta evenemang och aktiviteter

Kryssa för kategorier och använd sökrutan för att hitta det du letar efter.

Skolform eller verksamhet

Ämne

Fokusområde

Laddar innehåll...
8 träffar
 • 27 aug 2020 Digital träff i augusti, för dig som organiserar och samordnar prao

  Under den pågående coronapandemin kan det vara svårt att erbjuda prao på arbetsplatser. Så här kan du ersätta den. Information och diskussion.

 • 09 sep 2020 Så kvalitetssäkrar vi framtidens yrkesförare

  Webbinarium om yrkesförarutbildning inom kommunal vuxenutbildning. Hur skapar vi bäst förutsättningar för att eleverna utvecklar yrkeskunskaper, yrkesidentitet samt bli en del av yrkesgemenskapen på en arbetsplats?

 • 20 sep 2020 Skola på vetenskaplig grund, eller: Vad gör jag med en lektor?

  Välkommen till ett digitalt dialogmöte i syfte att stärka lärarprofessionen och den vetenskapliga grunden i skolan. Målet är att öka både medvetenhet och handlingsberedskap om hur vi kan förverkliga en skola på vetenskaplig grund i den egna verksamheten.

 • 26 sep 2020 Europeiska språkdagen

  Var med och fira Europeiska språkdagen den 26 september! Syftet är att lyfta fram språk och språkinlärning som någonting viktigt, intressant och roligt. Nu kan du beställa material till din klass.

 • 26 okt 2020 Schysst apl 1 – Fri från kränkningar

  DIGITALT Webbinarium om arbetsplatsförlagt lärande. Välj mellan datumen 26 oktober, 27 oktober, 12 november och 13 november.

 • 26 okt 2020 Schysst apl 2 – Koll på jobbet: praktiska verktyg för schysst apl

  DIGITALT Webbinarium om arbetsplatsförlagt lärande. Välj mellan datumen 26 oktober, 27 oktober, 12 november och 13 november.

 • 10 nov 2020 Språklärargalan i Sundsvall

  SUNDSVALL Varmt välkommen till årets Språklärargala med temat språkundervisning och interkulturalitet. Lyssna på spännande föreläsningar och delta i ämnesdidaktiska rundabordssamtal med nya och bekanta språklärarkollegor. Var med på prisutdelningen till språkutvecklande projekt och få med dig massor av inspiration. Tipsa gärna dina kollegor!

 • 12 nov 2020 Språklärargalan i Jönköping

  JÖNKÖPING Varmt välkommen till årets Språklärargala med temat språkundervisning och interkulturalitet. Lyssna på spännande föreläsningar och delta i ämnesdidaktiska rundabordssamtal med nya och bekanta språklärarkollegor. Var med på prisutdelningen till språkutvecklande projekt och få med dig massor av inspiration. Tipsa gärna dina kollegor!