Kalender

Här visas de konferenser, seminarier och webbinarier som vi arrangerar, ensam eller tillsammans med andra aktörer, samt evenemang där våra medarbetare deltar.

För presentationer och material från tidigare genomförda evenemang, kontakta ansvarig arrangör.

Hitta evenemang och aktiviteter

Kryssa för kategorier och använd sökrutan för att hitta det du letar efter.

Skolform eller verksamhet

Ämne

Fokusområde

Laddar innehåll...
10 träffar
 • 23 sep 2020 Webbinarium om förändringar inom vård- och omsorgsprogrammet

  WEBBINARIUM - Nu har du chansen att höra mer om vad förändringarna betyder för alla som jobbar med vård- och omsorgsprogrammet inom gymnasieskolan eller yrkespaket för undersköterska och vårdbiträde inom kommunal vuxenutbildning. Skolverket erbjuder dig ett webbinarium. Du kan välja mellan antingen 23 eller 24 september. Det krävs ingen föranmälan.

 • 26 sep 2020 Europeiska språkdagen

  Var med och fira Europeiska språkdagen den 26 september! Syftet är att lyfta fram språk och språkinlärning som någonting viktigt, intressant och roligt.

 • 16 okt 2020 Dialogmöte: Elevers inflytande i skolan

  DIGITALT| Du som är rektor är välkommen att tillsammans med elevföreträdare – så som elevråd och elevkår – delta i vårt dialogmöte om hur ni kan arbeta systematiskt med elevinflytande. Ta del av framgångsfaktorer och få stöd i att stärka och utveckla elevers inflytande i skolans verksamhet.

 • 20 okt 2020 Skola på vetenskaplig grund, eller: Vad gör jag med en lektor?

  Välkommen till ett digitalt dialogmöte i syfte att stärka lärarprofessionen och den vetenskapliga grunden i skolan. Målet är att öka både medvetenhet och handlingsberedskap om hur vi kan förverkliga en skola på vetenskaplig grund i den egna verksamheten.

 • 26 okt 2020 Webbinarium för skolchefer om ändringarna i kurs- och ämnesplanerna

  WEBBINARIUM - Nu kan du som är skolchef delta i vårt webbinarium för att få övergripande information om de förändrade kurs- och ämnesplanerna. Vi kommer också att prata om hur implementeringen kan organiseras.

 • 26 okt 2020 Schysst apl 2 – Koll på jobbet: praktiska verktyg för schysst apl

  DIGITALT Webbinarium om arbetsplatsförlagt lärande. Del två av två. Välj mellan datumen 26 oktober, 27 oktober, 12 november och 13 november.

 • 26 okt 2020 Schysst apl 1 – Fri från kränkningar

  DIGITALT Webbinarium om arbetsplatsförlagt lärande. Del ett av två. Välj mellan datumen 26 oktober, 27 oktober, 12 november och 13 november.

 • 27 okt 2020 Webbinarium för rektorer om att organisera för ändrade kursplaner

  WEBBINARIUM - Det är dags att sätta sig in i ändringarna i kursplanerna. Det är också dags att börja planera för implementeringen i din verksamhet. Nu kan du som är rektor i grundskolan och motsvarande skolformer delta i vårt webbinarium för att få kunskap och stöd.

 • 27 okt 2020 Webbinarium för rektorer och skolchefer om ändrade ämnesplaner och yrkesprogram

  WEBBINARIUM - Det är dags att sätta sig in i ändringarna i ämnesplanerna och på yrkesprogrammen. Nu kan du som är rektor eller skolchef i gymnasieskolan eller i vuxenutbildningen delta i vårt webbinarium för att få mer kunskap.

 • 12 nov 2020 Språklärargalan - digital konferens

  Varmt välkommen till årets Språklärargala med temat språkundervisning och interkulturalitet. Lyssna på spännande föreläsningar och delta i ämnesdidaktiska rundabordssamtal med nya och bekanta språklärarkollegor. Var med på prisutdelningen till språkutvecklande projekt och få med dig massor av inspiration. Tipsa gärna dina kollegor! Språklärargalorna skulle ha arrangerats i Sundsvall (10 nov) och Jönköping (12 nov), men kommer istället att genomföras som en digital konferens. Mer information kommer.