Vi fortsätter att erbjuda webbinarier, men våra konferenser och seminarier med fysiska träffar ställs in fram till den 30 juni.
Mer information om beslutet

Kalender

Här visas de konferenser, seminarier och webbinarier som vi arrangerar, ensam eller tillsammans med andra aktörer, samt evenemang där våra medarbetare deltar.

För presentationer och material från tidigare genomförda evenemang, kontakta ansvarig arrangör.

Hitta evenemang och aktiviteter

Kryssa för kategorier och använd sökrutan för att hitta det du letar efter.

Skolform eller verksamhet

Ämne

Fokusområde

Laddar innehåll...
3 träffar
  • 06 apr 2020 Webbinarium om studie- och yrkesvägledning på distans

    WEBBINARIUM E-vägledning - utmaning eller möjlighet? Vill du utveckla din kunskap om vägledning på distans? Webbinariet ges både 6 och 7 april av Skolverket i samverkan med Högskolan Väst .

  • 14 apr 2020 Webbinarium: ge eleverna stöd att klara skolan i pandemitider

    KLOCKAN 11-12 och 15-16 Skolverket, Sveriges kommuner och regioner, SKR, Friskolornas riksförbund och Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, bjuder in dig som är skolchef till ett webbseminarium vid två tillfällen den 14 april. Du får svar på angelägna frågor om hur skolor kan anpassa undervisningen för elever i behov av stöd och hur man kan tänka kring bedömning och betygsättning vid distansundervisning.

  • 26 sep 2020 Europeiska språkdagen

    Var med och fira Europeiska språkdagen den 26 september! Syftet är att lyfta fram språk och språkinlärning som någonting viktigt, intressant och roligt.