Digital förberedelsedag inför digitala nationella prov – 18 juni

Välkommen till en dag där vi sammanfattar vårens betygsstödjande bedömningsstöd för årskurs 6 och förbereder er inför nästa läsårs digitala nationella prov. Delta i vår frågestund på eftermiddagen och läs i programmet för att hitta de pass som passar dig bäst.

Tid och plats

Datum: Tisdag 18 juni klockan 09.00–16.00.

Plats: Webbinariet sänds live via Teams.

Läs i programmet och delta på de pass som passar dig. Du behöver inte anmäla dig i förväg.

Du kan spola tillbaka till tidigare programpunkter fram till kl. 16.00, men obersevera att webbinariet inte kommer att finnas tillgängligt för visning i efterhand

Delta

Webbinariet äger rum på Teams den 18 juni klockan 9.00–16.00.

Länk till webbinariet kommer att publiceras här.

När du deltar i en aktivitet som anordnas av Skolverket samlar vi in dina uppgifter som visas i Teams såsom ditt namn och din e-postadress. Du hittar mer information på sidan om Skolverkets hantering av personuppgifter.

Så här hanterar Skolverket personuppgifter Länk till annan webbplats.

Program

09.00 - 9.45 Lärdomar och uppföljning från vårens genomförande av de digitala nationella betygsstödjande bedömningsstöden för årskurs 6

Skolverket sammanfattar och visar statistik från vårens genomförande. Du får också höra en representant från en huvudman berätta om deras genomförande och lärdomar.

10.00 – 10.30 Förberedelser för dig som arbetar på huvudmannanivå inför digitala nationella prov läsåret 2024/2025

Information för dig som arbetar på huvudmannanivå inför nästa läsårs genomförande av digitala nationella prov. Vi tar upp frågor som exempelvis överföring av personuppgifter, hantering av skolor med flera skolenheter samt viktiga datum att hålla koll på.

10.45-11.15 Förberedelser för dig som arbetar på skolnivå inför digitala nationella prov läsåret 2024/2025

Information för dig som är skolledare, rektor, skoladministratör, IKT-pedagog eller liknande och ansvarig för digitala nationella prov. Fokus ligger på nästa läsårs genomförande, och vi tar upp frågor som överföring av personuppgifter, hantering av skolor med flera enheter samt viktiga datum.

13.00–16.00 Eftermiddagen håller vi öppen för alla att ställa frågor i chatten

Kontakt

Vid frågor mejla till henrik.carlsson@skolverket.se

 

 

Senast uppdaterad 16 maj 2024.