Förbered er organisation på digitala nationella prov – webbinarium den 24 september

Välkommen till ett webbinarium för huvudmän med ett lägre elevantal och som inte tillhör en kommun eller en koncern. Välj mellan tre olika datum.

Webbinariet ger er stöd för att planera och organisera inför digitala nationella prov och betygsstödjande bedömningsstöd i Skolverkets provtjänst. Vi beskriver också lösningar för manuell hantering av inloggning och överföring av användaruppgifter – något som skulle kunna vara aktuellt för er med ett lägre elevantal. Det finns även möjlighet att ställa frågor och diskutera.

Tid och plats

Webbinariet äger rum tisdagen den 24 september klockan 10.00–11.30. Webbinariet sänds live via Teams och spelas inte in.

Du kan även delta på samma webbinarium den 10 oktober eller 29 oktober.

Anmälan

Anmäl dig till webbinariet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Antalet platser är begränsat till 40 personer.

När du deltar i en aktivitet som anordnas av Skolverket samlar vi in de uppgifter som visas i Teams, till exempel ditt namn och din e-postadress. Du hittar mer information på webbsidan om Skolverkets hantering av personuppgifter.

Så hanterar Skolverket personuppgifter

Målgrupp

Webbinariet vänder sig till dig som har ett övergripande ansvar på huvudmanna- och skolnivå för att organisera förberedelserna inför digitala nationella prov. Du ska dessutom representera en huvudman med ett lägre elevantal och som inte tillhör en kommun eller en koncern.

Kontakt

Har du frågor? Mejla till martin.misgeld@skolverket.se.

Senast uppdaterad 10 juli 2024.