Informationsträff om grundläggande behörighet på yrkesprogram 8 februari

Välkommen till digital informationsträff den 8 februari för dig som är syv, rektor eller huvudman. Från 1 januari 2023 gäller nya bestämmelser för elever på yrkesprogram gällande grundläggande behörighet till universitet och högskola. De nya bestämmelserna ska tillämpas första gången för elever som påbörjar utbildning höstterminen 2023.

Skolverket bjuder in till en informationsträff på Teams där vi kort går igenom propositionen samt en del av vårt stödmaterial på webben. Varmt välkommen med din anmälan via länken nedan så kommer en teamslänk att skickas ut någon dag innan.

Webbinariet spelas inte in men det kommer fler tillfällen framöver för information om grundläggande behörighet på yrkesprogram.

Anmälan

Anmäl dig till informationsträffen om grundläggande behörighet den 8 februari kl 15.00 - 15.45. Länk till annan webbplats.

Målgrupp

För dig som organiserar gymnasieutbildning med yrkesprogram som rektor eller huvudman, eller är studie- och yrkesvägledare på gymnasieskola med yrkesprogram, och för dig som är studie- och yrkesvägledare på grundskolan.

Dag och tid

Informationsträffen äger rum den 8 februari kl. 15.00 – 15.45.

Kontakt

Vid eventuella frågor maila till niklas.wilhelmsson@skolverket.se

Senast uppdaterad 06 februari 2023.