Webbinarium om pandemins konsekvenser för skolväsendet

Välkommen till ett webbinarium om pandemins konsekvenser för skolväsendet. Den 15 februari sammanfattar vi de viktigaste insikterna från uppföljningen av pandemins konsekvenser. I en avslutande paneldebatt diskuterar vi också lärdomar och vägen framåt.

Två illustrerade människor håller ett webbinarium

Alla ni som arbetar i skolväsendet gjorde en fantastisk insats under pandemin. Ert arbete bidrog till att skolan stod stark. Men på grund av frånvaro, restriktioner och undervisning på distans har en del barn och elever inte fått de kunskaper och färdigheter de normalt skulle fått. Det framgår av slutredovisningen av det uppföljningsuppdrag som Skolverket haft i två och ett halvt år.

Den 15 februari arrangerar vi ett webbinarium där vi sammanfattar de viktigaste insikterna från uppföljningen av pandemins konsekvenser. Under webbinariet får du även ta del av en paneldebatt där vår generaldirektör Peter Fredriksson och representanter från bland annat SKR och Friskolornas riksförbund diskuterar lärdomar från pandemin och vägen framåt.

Tid och plats

Den 15 februari kl. 13.00-14.00. En länk till webbinariet skickas ut dagen innan.

Anmäl dig senast den 13 februari

Anmäl dig till webbinarium om pandemins konsekvenser för skolväsendet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Webbinariet kommer att spelas in, ingen av deltagarna kommer att synas eller höras. Inspelning kommer endast att ske under Skolverkets presentation.

Program

Webbinariet är indelat i två delar.

1. En sammanfattning av vår slutredovisning Pandemins konsekvenser för skolväsendet.

2. En paneldebatt där vi diskuterar lärdomar och vägen framåt tillsammans med bland annat vår generaldirektör Peter Fredriksson och representanter från bland annat SKR, Friskolornas riksförbund, Elevernas riksförbund och Sveriges lärare.

Kontakt

Vid frågor om webbinariet, mejla Sofia Örtlund, kommunikatör.

sofia.ortlund@skolverket.se

Senast uppdaterad 06 februari 2023.