Delta i samråd om hur din förskola eller skola kan arbeta med specialpedagogik

Välkommen till en dialog med oss och Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM). Ta möjligheten att diskutera hur skolan och förskolan kan utveckla, organisera och arbeta med Specialpedagogik för lärande som grund för långsiktig och hållbar skolutveckling.

På bilden sitter en vuxen person framför sin dator. Personen har hörlurar och en mic. Personen tittar in i datorn och ler.

Målgrupp

Rektor i förskola, skola eller vuxenutbildningen.

Tid och plats

4 december 09.30 – 10.30

Samrådet är digitalt. Du kommer att få en länk med inbjudan efter din anmälan.

Program

Kompetensutvecklingsinsatsen Specialpedagogik för lärande möjliggör för förskolor och skolor att genom kolligalt lärande stärka och utveckla sin specialpedagogiska kompetens. I det kollegiala lärande får deltagarna stöd av egna handledare, som erbjuds fortbildning i handledning vid ett lärosäte.

I dagsläget riktar sig insatsen mot grundskolan men kommer från och med hösten 2021 att också rikta sig till förskola, förskoleklass, gymnasieskola och motsvarande utbildning vid särskilda ungdomshem och sameskolan samt kommunal vuxenutbildning. Ta chansen att diskutera hur insatsen kan utvecklas för förskolans och skolans personal och verksamhet.

Läs mer om Specialpedagogik för lärande för grundskolan

Varmt välkommen! Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av våra kompetensutvecklingsinsatser för att delta i samrådet.

Anmäl dig senast 30 november

Klicka här för att anmäla diglänk till annan webbplats

Kontakt

Skicka e-post

Senast uppdaterad 23 november 2020