Nationellt lärlingsnätverk VUX – med erfarenhetsutbyte i fokus

En kostnadsfri nätverksträff om lärande och lärlingsutbildning för dig som jobbar med lärlingsutbildning inom vuxenutbildningen.

Välkommen till Skolverkets nätverksträff som den här gången fokuserar på erfarenhetsutbyte. Ni kommer få möjlighet att dela era erfarenheter med andra i två olika diskussionsforum. Utöver erfarenhetsutbytet kommer ni få aktuell information från lärlingscentrum.

Datum och tid

16 april 2021

kl. 13.00 - 15.30.

Träffen är digital och sker i Teams. Du som anmäler dig får ett mejl med inloggningslänk. Gå in i mötet senast kl 12.45 för att testa tekniken.

Anmälan

Anmäl dig senast 9 april

Anmäl dig till digital nätverksträff lärling Vux via denna länklänk till annan webbplats

Det är möjligt att närvara med flera deltagare per skola.

Innehåll

Pass 1: Erfarenhetsutbyte samverkan skola och arbetsliv

Här träffas ni som tex vill diskutera samverkan med arbetsgivare, anskaffning och kvalitetssäkring av apl platser, handledarfrågor eller någon annan fråga som är inskickad av er.

Pass 2. Här väljer du vilken grupp du vill delta i:

Erfarenhetsutbyte inom valt yrkesområde : Har du behov av att dela erfarenheter med andra som arbetar inom samma område så är det här ett forum för dig. Det kan handla om nya kurser, Corona och apl eller annan fråga som är inskickad av er.

Särskild utbildning för vuxna: Detta forum riktar sig till dig som arbetar inom lärling/särskild utbildning för vuxna och vill dela erfarenheter. Ni har möjlighet att skicka in frågeställningar i förväg.

Frågor

Har du frågor om innehåll kontakta Lärlingscentrum; larlingscentrum@skolverket.se

Har du frågor om anmälan kontakta maria.astrom@skolverket.se

Senast uppdaterad 12 februari 2021