Läroplaner och kursplaner

1-20 av 187 träffar

 1. Diskutera: Kursplanen i samhällsskunskap

  Det här diskussionsunderlaget riktar sig till dig som undervisar i kursen samhällskunskap inom kommunal vuxenutbildning på grundläggande nivå. Syftet med materialet är att lärare ska få en djupare förståelse för och förtrogenhet med kursplanens innehåll som grund för undervisningen.

  Utgiven år
  2014
  Ladda ner som PDF
 2. Diskutera: Kursplanen i svenska

  Det här diskussionsunderlaget riktar sig till dig som undervisar i kursen svenska inom kommunal vuxenutbildning på grundläggande nivå. Syftet med materialet är att lärare ska få en djupare förståelse för och förtrogenhet med kursen svenska och kursplanens innehåll som grund för undervisningen.

  Utgiven år
  2014
  Ladda ner som PDF
 3. Diskutera: Kursplanen i religionskunskap

  Det här diskussionsunderlaget riktar sig till dig som undervisar i kursen relig-ionskunskap inom kommunal vuxenutbildning på grundläggande nivå. Syftet med materialet är att lärare ska få en djupare förståelse för och förtrogenhet med kursplanens innehåll som grund för undervisningen.

  Utgiven år
  2014
  Ladda ner som PDF
 4. Diskutera: Kursplanen i matematik

  Det här diskussionsunderlaget riktar sig till dig som undervisar i kursen mate-matik inom kommunal vuxenutbildning på grundläggande nivå. Syftet med materialet är att lärare ska få en djupare förståelse för och förtrogenhet med kursplanens innehåll som grund för undervisningen.

  Utgiven år
  2014
  Ladda ner som PDF

Paginering för sökresultat: