Crawler indexerar dessa sidor

Nedan listas alla sidor som indexeras av crawler på Sökpaket2.
Ändra inget på denna sida utan följ instruktionerna längst ner på sidan för att lägga till innehåll. mvh /Micke

Kurs och läroplaner mm

Nedan är sidor med metadatat "Indexera Via Crawler" satt till ja.

Publikationer

Uppdrag om Tekniksprånget andra halvåret 2014

Återrapportering av utvecklingen av Tekniksprånget och prognos för fortsatta kostnader inom uppdraget om genomförande av Tekniksprånget. Rapporten avser perioden juli till december 2014.

Skolverket har 2012 ingått avtal med Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) som innebär att IVA administrerar och genomför en satsning på praktikplatser för ungdomar inom tekniksektorn, det s.k. Tekniksprånget. Skolverket ansvarar för återrapportering och uppföljning av satsningen. IVA ansvarar för utveckling och administration av satsningen. IVA genomförde den femte praktikomgången i Tekniksprånget under hösten 2014 då 422 praktikanter antogs. Samtliga 422 praktikanter slutförde sin praktik. IVA:s arbete består främst av att få företag att erbjuda praktikplatser inom Tekniksprånget och att få avgångselever att söka praktikplatserna.

Under 2014 antogs totalt 705 praktikanter till Tekniksprånget. Detta är en ökning jämfört med föregående år då 368 praktikanter deltog. Totalt ansökte 2 132 avgångselever om praktikplats inför praktikomgången hösten 2014 varav 1 272 (60 procent) var män och 860 (40 procent) var kvinnor. Bland de antagna praktikanterna var andelen kvinnor drygt 50 procent.

Ladda ner som PDF (724 KB)
Tipsa:
Senast uppdaterad 12 april 2019

GÖR SÅ HÄR

  1. Skapa en sida med en proxy på valfritt ställe i webbplatsen
  2. Se till att sidan visar en länklista till de sidor som ska indexeras.
  3. Se till att sidan har kategoriserats med rätt skolform och dokumenttyp
  4. Se till att skript för omskrivning av sidtitel är aktiverat på sidan
  5. Kategorisera sidan med metadatat "indexera-av-crawler"
    (Den ska nu listas här ovanför)
  6. Var tionde minut kollar crawlern denna sida och följer länkarna för indexering.

 

NOTERA

Enskilda sidor som bara innehåller EN proxysida ska INTE indexeras via crawler utan av SiteVisions vanliga sök. Kom ihåg metadata-kategorier samt att rubriksätta sidan rätt och utesluta rubriken i proxyn.