Nationella yrkespaket med kurser från Restaurang- och livsmedelsprogrammet på gymnasial nivå.
Bagare och konditor 1400 poäng som webbtext
Nationellt yrkespaket med kurser från restaurang- och livsmedelsprogrammet utformat för hantverksmässigt arbete inom bageri och konditori.
Utbildningen syftar till att ge eleven
Lämpliga kurser att komplettera med
Bageri 4 BAGBAG04 100 poäng eller
Konditori 4 BAGKON04 100 poäng ger en breddad kompetens.
Bageri - specialisering BAGBAG00S 100 poäng eller
Konditori-specialisering BAGKON00S 100 poäng ger en fördjupad kompetens inom respektive område.
Specialiseringskurserna kan läsas flera gånger med fördjupat eller breddat innehåll.
Utbildningen ger kunskaper som motsvarar yrkesutgången bagare och konditor på gymnasial nivå. Möjligheterna att utveckla sin yrkesskicklighet som bagare och konditor, på arbetsplatsen eller på Yrkeshögskola, är stora. För att uppnå en fullständig gymnasieexamen behöver utbildningen kompletteras med ytterligare kurser.
Bagare och konditor 1400 poäng som webbtext
Nationellt yrkespaket med kurser från restaurang- och livsmedelsprogrammet utformat för hantverksmässigt arbete inom bageri och konditori.
Utbildningen syftar till att ge eleven
Lämpliga kurser att komplettera med
Bageri 4 BAGBAG04 100 poäng eller
Konditori 4 BAGKON04 100 poäng ger en breddad kompetens.
Bageri - specialisering BAGBAG00S 100 poäng eller
Konditori-specialisering BAGKON00S 100 poäng ger en fördjupad kompetens inom respektive område.
Specialiseringskurserna kan läsas flera gånger med fördjupat eller breddat innehåll.
Utbildningen ger kunskaper som motsvarar yrkesutgången bagare och konditor på gymnasial nivå. Möjligheterna att utveckla sin yrkesskicklighet som bagare och konditor, på arbetsplatsen eller på Yrkeshögskola, är stora. För att uppnå en fullständig gymnasieexamen behöver utbildningen kompletteras med ytterligare kurser.
Nationellt yrkespaket med kurser från restaurang- och livsmedelsprogrammet utformat för arbete med matlagning i offentlig eller privat restaurangverksamhet. Den ska ge en bred grundläggande kompetens för arbete med kalla och varma rätter i såväl stora som små kök.
Utbildningen syftar till att ge eleven:
Lämpliga kurser att komplettera med
Matlagning-specialisering MALMAL00S 100 poäng
Kursen kan läsas flera gånger med fördjupat eller breddat innehåll.
Utbildningen ger kunskaper som motsvarar yrkesutgången kock på gymnasial nivå. Möjligheterna att utveckla sin yrkesskicklighet som kock, på arbetsplatsen eller på Yrkeshögskola, är stora.
För att uppnå en fullständig gymnasieexamen behöver utbildningen kompletteras med ytterligare kurser.
Nationellt yrkespaket med kurser från restaurang- och livsmedelsprogrammet utformat för arbete med matlagning i offentlig eller privat restaurangverksamhet. Den ska ge en bred grundläggande kompetens för arbete med kalla och varma rätter i såväl stora som små kök.
Utbildningen syftar till att ge eleven:
Lämpliga kurser att komplettera med
Matlagning-specialisering MALMAL00S 100 poäng
Kursen kan läsas flera gånger med fördjupat eller breddat innehåll.
Utbildningen ger kunskaper som motsvarar yrkesutgången kock på gymnasial nivå. Möjligheterna att utveckla sin yrkesskicklighet som kock, på arbetsplatsen eller på Yrkeshögskola, är stora.
För att uppnå en fullständig gymnasieexamen behöver utbildningen kompletteras med ytterligare kurser.
Yrkespaket Kock, 1400 poäng som utskrivbar pdf (pdf, 66 kB)
Nationellt yrkespaket med kurser från restaurang- och livsmedelsprogrammet utformat för arbete med servering inom restaurang- och besöksnäringen.
Utbildningen syftar till att ge eleven:
Lämpliga kurser att komplettera med
Drycker - specialisering DRYDRY00S 100 poäng
Servering - specialisering SERSER00S 100 poäng
Kurserna kan läsas flera gånger med olika innehåll.
Utbildningen ger kunskaper som motsvarar yrkesutgången servitris eller servitör på gymnasial nivå. Möjligheterna att utveckla sin yrkesskicklighet, på arbetsplatsen eller på Yrkeshögskola är stora.
För att uppnå en fullständig gymnasieexamen behöver utbildningen kompletteras med ytterligare kurser.
Nationellt yrkespaket med kurser från restaurang- och livsmedelsprogrammet utformat för arbete med servering inom restaurang- och besöksnäringen.
Utbildningen syftar till att ge eleven:
Lämpliga kurser att komplettera med
Drycker - specialisering DRYDRY00S 100 poäng
Servering - specialisering SERSER00S 100 poäng
Kurserna kan läsas flera gånger med olika innehåll.
Utbildningen ger kunskaper som motsvarar yrkesutgången servitris eller servitör på gymnasial nivå. Möjligheterna att utveckla sin yrkesskicklighet, på arbetsplatsen eller på Yrkeshögskola är stora.
För att uppnå en fullständig gymnasieexamen behöver utbildningen kompletteras med ytterligare kurser.
Yrkespaket Servitör, 1400 poäng som utskrivbar pdf (pdf, 69 kB)