Lediga tjänster - Svenska utlandsskolor

Svenska utlandsskolor är till för barn och ungdomar som bor i utlandet med minst en av sina vårdnadshavare. Här annonseras tillgängliga tjänster.

Ansökan om tjänst ställs till skolans styrelse och sänds till den adress som anges i annonsen och ska vara styrelsen tillhanda senast det datum som anges i annonsen. Inga handlingar ska sändas till Skolverket.

Arbeta vid en utlandsskola (SUF) Länk till annan webbplats.

Europaskolan i Brussels-Argenteuil, EEBA, är en ackrediterad Europaskola som följer Europaskolans styrdokument. Skolan söker en lärare i matematik och svenska i årskurs 1-3.

Mejla din ansökan, CV och lärarlegitimation till jobs@eeba.be senast 2023-06-18.

Har du frågor om tjänsten? Mejla Madame Nordström, tillförordnad rektor, cnordstrom@eeba.be.

Svenska skolan i London är en av femton godkända svenska utlandsskolor i världen och följer svensk läroplan. Vi erbjuder utbildning till utlandssvenska barn från förskola till och med gymnasiet. Tjänsten som ekonom är en central del av skolans organisation och vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö med korta beslutsvägar. Se skolans hemsida för mer information: www.swedishschool.org.uk Länk till annan webbplats..

Arbetsuppgifter

Vi söker efter dig som har intresse för ekonomi, siffror och analys. Du har relevant erfarenhet, kompetens och personliga egenskaper som lämpar sig för att ta ansvar för den dagliga ekonomiska administrationen av skolan. Det innebär att du bland annat kommer arbeta självständigt med:

  • Fakturering och kreditkontroll.
  • Behandling av fakturor och betalningar.
  • Bankavstämningar.
  • Allmän redovisning, inklusive bokslut, framtagande av årsredovisningar och stöd till årsrevisionen.
  • Regelbunden finansiell rapportering till rektor och styrelsen.
  • Kommunicera med externa intressenter, till exempel leverantörer, föräldrar, samt relevanta myndigheter i Sverige och Storbritannien.

Det finns goda möjligheter att bredda din kompetens inom ekonomiområdet via kompetensutveckling och därmed kunna utveckla ditt ansvarsområde.

Din profil

Tjänsten passar dig som är lagspelare samtidigt som du är initiativtagande, analytisk, strukturerad och kvalitetsmedveten.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller annan relevant utbildning inom ekonomi och redovisning, till exempel från yrkeshögskola. Du har också några års erfarenhet av liknande arbete inom ett medelstort företag.

Det är också meriterande om du har erfarenhet av Google miljön, MS Excel och bokföringsprogram i ditt dagliga arbete. Rollen kräver flytande svenska och kunskaper i engelska och internationell arbetslivserfarenhet är önskvärt.

Villkor

Vi erbjuder en tidsbegränsad heltidstjänst med tillträde i augusti eller efter överenskommelse. Tjänsten inleds med sex månaders provanställning. Skolan sponsrar och betalar för arbetsvisum samt erbjuder rese- och flyttbidrag för sökande utanför Storbritannien.

Ansökan

Du ansöker genom att maila CV och personligt brev skrivna på engelska till aelvingferm@swedishschool.org.uk med “Finance professional” som rubrik. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 31 maj 2023.

Vänligen notera att vi löpande behandlar inkomna ansökningar och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor

För mer information är du varmt välkommen att kontakta nuvarande CFO Anette Elving Ferm via e-post aelvingferm@swedishschool.org.uk.

Frågor?

Om du har frågor om en särskild tjänst kontaktar du den person som anges i annonsen.

Senast uppdaterad 11 september 2023