Kalender för webbinarier och konferenser

Här visas de konferenser, seminarier och webbinarier som vi arrangerar, ensam eller tillsammans med andra aktörer, samt evenemang där våra medarbetare deltar.

Hitta evenemang och aktiviteter

Kryssa för kategorier och använd sökrutan för att hitta det du letar efter.

Skolform eller verksamhet

Ämne

Fokusområde

Laddar innehåll...
48 träffar
 • 14 maj 2024 Värdebaserat ledarskap i förskola och skola - konferens

  Hur kan rektorer och skolledare arbeta praktiskt med frågor om demokrati och inkludering?

 • 03 jun 2024 Mötesplats gymnasieskola 2025 – digital konferens

  Välkommen till mötesplatsen för dig som arbetar i gymnasieskolan! Mötesplats gymnasieskola 2025 äger rum digitalt 4–6 februari. Under konferensen kan du ta del av aktuell information från Skolverket och delta i fördjupande webbinarier.

 • 10 jun 2024 Kompetensutveckling inom AI – hur gör man? – webbinarium

  Hur kan huvudmän och skolenheter organisera kompetensutveckling inom AI på bästa sätt? På det här webbinariet får du veta hur några olika skolverksamheter gör.

 • 12 jun 2024 Forum Gy25

  Under hösten 2024 arrangerar Skolverket forum runt om i Sverige med syfte att skapa bra förutsättningar för dig som ska leda implementeringen av Gy25 på din gymnasieskola eller anpassade gymnasieskola.

 • 15 aug 2024 Bedömning för hållbart lärande – webbinarium

  Delta på vårt webbinarium 15 augusti och ta del av hur du kan utveckla bedömningspraktiker som gynnar elevernas kunskapsutveckling och som samtidigt är hälsofrämjande.

 • 20 aug 2024 Webbinarium om hållbar utveckling i förskola och förskoleklass

  Delta på vårt webbinarium 20 augusti om vår nya modul för hållbar utveckling för förskola och förskoleklass. Vi presenterar materialet och går igenom hur du kan jobba med modulen. Du får också byta erfarenheter med andra.

 • 28 aug 2024 Fokus: demokrati och mänskliga rättigheter – webbinarium

  Delta på vårt webbinarium den 28 augusti och ta del av information om skolans ansvar gällande värdegrundsarbete, demokrati och mänskliga rättigheter. Skicka gärna in frågor i förväg som vi kan besvara under sändning. Anmäl dig senast 22 augusti.

 • 04 sep 2024 Statsbidrag för lärcentrum – digitalt öppet hus 4 september

  Välkommen till ett digitalt öppet hus för statsbidraget för lärcentrum. Vi går igenom bidragsomgången 2025 och hur ansökan går till. Passa på att ställa dina frågor om bidraget.

 • 09 sep 2024 Så kan du arbeta med digitala internationella kontakter i undervisningen ¬– webbinarium

  Delta på vårt webbinarium 9 september och ta del av hur du som lärare kan arbeta med digitala internationella kontakter i undervisningen.

 • 11 sep 2024 Forum för samverkan om informationshantering - nätverksträff

  Var med och diskutera utvecklingsbehov av informationshantering i skolväsendet.

 • 11 sep 2024 Planering och dimensionering av gymnasial utbildning – hur påverkas grundskolans studie och yrkesvägledning? 11 september

  Välkommen till ett webbinarium om reformen om Planering och dimensionering av gymnasial utbildning och hur den påverkar dig som studie- och yrkesvägledare i grundskolan.

 • 12 sep 2024 Språkfrämjande insatser för förskolepersonal – webbinarium

  Välkommen till Skolverkets webbinarium om hur kompetenshöjande insatser kan främja språkutveckling hos förskolepersonal. Webbinariet vänder sig till dig som har en ledande befattning inom förskolan och vill ta del av goda exempel på språkutvecklande arbetssätt i andra kommuner och förskolor.

 • 12 sep 2024 KAA, kommunernas aktivitetsansvar – stöd för verksamhetsutveckling och nätverksbyggande 12 september

  Skolverket erbjuder en digital workshop för politiker, chefer och verksamhetsansvariga för KAA. Syftet med denna är att utveckla KAA-verksamheten och nätverkssamverkan mellan kommuner.

 • 12 sep 2024 Planering och dimensionering av gymnasial utbildning – hur påverkas grundskolans studie och yrkesvägledning? 12 september

  Välkommen till ett webbinarium om reformen om Planering och dimensionering av gymnasial utbildning och hur den påverkar dig som studie- och yrkesvägledare i grundskolan.

 • 18 sep 2024 Få fart på ert internationella arbete – fortbildning

  Har du ansvar för arbetet med internationalisering inom inom komvux och folkhögskola? Varmt välkommen till en fortbildning som omfattar en fysisk lunch-till-lunchträff och en uppföljande digital halvdag.

Sida 1 av 4