Mötesplats vux

Mötesplats vux är en årligt återkommande konferensserie som vänder sig till dig som är rektor, lärare eller studie- och yrkesvägledare inom komvux och som vill få aktuell information, ta del av stöd från Skolverket och få möjlighet till erfarenhetsutbyte med kollegor runt om i landet. Här hittar du mer information om årets Mötesplats vux, som äger rum digitalt den 19–23 september.

Mötesplats Vux 2022 kommer att äga rum den 19–23 september, och liksom i fjol kommer formatet att vara digitalt. En nyhet för i år är att Mötesplatsen kommer att pågå under en hel vecka och bestå av ett antal valbara seminarier.

Du kommer att få möjlighet att välja att ta del av aktuell information från Skolverket, information om Skolverkets stödinsatser samt fördjupande seminarier inom ett stort antal aktuella områden. Seminarierna vänder sig till rektor, lärare eller studie- och yrkesvägledare inom alla skolformsdelar i komvux.

Fullständigt program och tider kommer att publiceras i samband med att anmälan öppnar den 8 augusti. Vi uppdaterar fortlöpande informationen både på denna sida och på vår inbjudan, som du hittar på Skolverkets kalender. Besök gärna kalendern för att hålla dig uppdaterad: Välkommen till Mötesplats vux 2022

Om Mötesplats vux

Konferensserien Mötesplats vux vänder sig till dig som är rektor, lärare eller studie- och yrkesvägledare inom samtliga skolformsdelar i komvux och vill få aktuell information, ta del av stöd från Skolverket och få möjlighet till erfarenhetsutbyte med kollegor runt om i landet. En stor del av tiden ägnas också åt att, tillsammans med kollegor från hela landet, i mindre grupper få reflektera och diskutera utifrån valbara seminarier. Träffarna äger rum årligen. 

Presentationer från tidigare Mötesplats vux

Läs mer

Vi uppdaterar fortlöpande informationen både på denna sida och på vår inbjudan som du hittar på Skolverkets kalender.

För frågor om Mötesplats vux 2022, välkommen att kontakta oss på följande e-post: motesplatsvux@skolverket.se

Senast uppdaterad 17 juni 2022