Återkoppling – webbkurs

Fördjupa dina kunskaper i att ge dina elever användbar återkoppling. Webbkursen riktar sig till lärare i alla skolformer.

  • För lärare i alla skolformer

  • 7-10 timmar

  • På Utbildningsplattformen

Läraren ger återkoppling till eleven
Call to action

Skapa konto

För att ta del av kursen skapar du först ett konto på vår utbildningsplattform. Sedan kan du logga in för att ta del av innehållet.

Skapa konto eller logga in på Skolverkets utbildningsplattform Länk till annan webbplats.

Vi rekommenderar att du använder dig av webbläsare som exempelvis Chrome när du tar del av kursens innehåll, då Internet Explorer i dagsläget inte fungerar för att ta del av kursen. Vi arbetar för en ökad funktionalitet i mobiltelefoner, men har valt att i första hand prioritera större skärmar.

Information

Fördjupa dina kunskaper om återkoppling

Webbkursen syftar till att ge dig fördjupade kunskaper om återkoppling utifrån ett praktiskt perspektiv och ett forskningsbaserat perspektiv. Kursen bygger på forskares artiklar, filmer, reflektionsfrågor och praktiska uppgifter. Inga förkunskaper krävs.

Du kan göra hela kursen enskilt eller tillsammans med andra. Vi rekommenderar att du gör kursen med dina kollegor, så att ni kan ha ett kollegialt utbyte av och i kursen.

Det finns även möjlighet att dela inlägg med andra deltagare. Det som du delar blir allmän handling. Vi ansvarar tillsammans för att hålla god ton webbkursen igenom. Olämpliga inlägg, till exempel kränkande kommentarer, kommer att tas bort.

För lärare i flera skolformer

Det här är en kurs för dig som vill vässa dina kunskaper i att ge användbar återkoppling till dina elever. Kursen riktar sig till lärare som undervisar i grundskolan, anpassad grundskola, sameskolan, specialskolan, gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och Komvux som anpassad utbildning.

Kursen tar 7–10 timmar

Kursen tar cirka 7–10 timmar att genomföra. Du väljer själv din studietakt innan du sätter igång.

Belöning

Därför ska du delta

Du får genom kursen möjlighet att fördjupa dina kunskaper om återkoppling utifrån ett praktiskt perspektiv och ett forskningsbaserat perspektiv.

Senast uppdaterad 08 augusti 2023