Statsbidragskalendern 2018

Statsbidragskalendern

Här kan du se när ansökan är planerad att öppna för många av Skolverkets statsbidrag under 2019.

Ladda ned preliminär statsbidragskalender för 2019PDF (pdf, 41 kB)

Du kan också logga in i e-tjänsten för att se en lista över datum för de statsbidrag du har fått behörighet till inom din organisation.

Logga in i e-tjänsten för statsbidraglänk till annan webbplats

Preliminär statsbidragskalender för 2019

Den preliminära statsbidragskalendern för 2019 innehåller inga länkar till bidragsomgångens webbsida. Det beror på att de datum och statsbidrag som står i den preliminära kalendern kan komma att ändras. Statsbidragen är reglerade utifrån statens budget som riksdagen beslutar och om Skolverkets regleringsbrev som regeringen beslutar om. Det innebär att vi kan behöva ändra vissa datum, ta bort statsbidrag eller lägga till nya statsbidrag.

Vi planerar för att handlägga de statsbidrag som listas i den här preliminära statsbidragskalendern. Vi kan dock inte ge slutgiltigt besked förrän statsbudgeten och Skolverkets regleringsbrev är beslutad av regering och riksdag. I januari 2019 kan vi meddela vilka eventuella ändringar som vi behöver göra och uppdatera kalender utifrån det.

Läs mer om statens budget för 2019, på riksdagens webbplatslänk till annan webbplats

Senaste uppdateringarna

Ibland behöver vi uppdatera kalendern för att ändra datum eller lägga till nya statsbidrag. Det kan till exempel bero på politiska beslut. Håll därför koll på den här sidan för den senaste versionen av kalendern.

  • Januari 2019: Planerad uppdatering av kalendern. Då kommer även länkar till bidragsomgångarnas webbsidor.
  • 23 november 2018: Preliminär kalender för 2019 är publicerad. Den innehåller inga länkar till bidragsomgångarnas webbsidor.

Prenumerera på statsbidrag

Genom den här prenumerationen kan du som arbetar med att söka statsbidrag få information om viktiga datum direkt till din inkorg. En gång i månaden får du ett mejl med datum för öppna ansökningar, redovisningar och begäran om utbetalningar för just de statsbidrag du är intresserad av.

Anmäl dig till prenumerationenlänk till annan webbplats

Senast uppdaterad 13 december 2018